Ballina Kronika Ohër – Kërçovë rrokulliset një maune

Ohër – Kërçovë rrokulliset një maune

Në magjistralen Kërçovë-Ohër është rrokullisur një maune, nuk dihet ende nëse shoferi ka pësuar plagë pasi i njëjti nuk është vërejtur brenda.

Qytetarët e brengosur kanë dal për ndihmë, autoritet për momentin kanë dal në vend ngjarje dhe po hetojnë rastin.

Më vonë priten më shumë detaje pasi që policia të hetojë rastin dhe të dalin me kumtesë zyrtare.