Ballina Lajme Shqipëri Në Xhepçisht dhe Drenovec ndalohen 8 shtetas të Shqipërisë

Në Xhepçisht dhe Drenovec ndalohen 8 shtetas të Shqipërisë

Më datë 3 korrik, rreth orës 05 e 50 minuita, në Lagjen Drenovec dhe në fshatin Xhepçisht, pjestarët e policisë nga Stacioni policor Tetovë, për shkak të thy*erjes së rregullave të Li*gjit për të huaj, kanë arr*estuar tetë shtetas të huaj edhe atë : M.H. (43), A.M. (31), Y.L. (70), E.Z. (24), H.Sh. (27), R.Sh.(29), A.L. (19) dhe E.T. (34) të gjithë nga Republika e Shqipërisë.

Personat e arr*estuar janë mbajtur në Stacionin policor në Tetovë për procedurë të mëtutjeshme dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, të njëjtit do të dep*ortohen në shtetin amë.

VIDEO bonus:
Loading...