Ballina Kronika Kapet E.A. nga Tetova dhe përcillet për në Idrizovë

Kapet E.A. nga Tetova dhe përcillet për në Idrizovë

Më datë 7 korrik 2019, rreth orës 22 e 30 minuta, në rrugën
“Vidoje Smilevski Bato”, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë,
me urdhër të Gjy*katës Themelore Tetovë, kanë arr*estuar 28-
vjeçarin E.A. nga Tetova, i cili kërkohej për vua*jtjen të dën*imit
me bu*rg prej 1 vjet e gjysëm, i njëjti është dorëzuar në
Bur*gun “Idrizovë” në Shkup, për vua*jtjen e dën*imit.

VIDEO bonus:
Loading...