Ballina Kronika Incident në Tetovë

Incident në Tetovë

Dje, më 18 korrik, rreth orës 15 e 20 minuta, në rrugën ,,Boris Kidriç,, në Tetovë, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë arres*tuar 42-vjeçarin G.R. nga fshati Reçicë e Vogël, për arsye se më herët e ka sul*muarr fizikisht 25-vjeçarin V.J. nga fshati Dobrosht i Tetovës dhe ia ka marrë veturën e tij ,,Fokcvagen Golf,, e cila më vonë është gjetur dhe kthyer tek pronari.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit, ku pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër personit G.R. do të pasojnë edhe parshtresa adekuate..


Loading...