Ballina Kronika Incident në Gostivar

Incident në Gostivar

Mbrëmë, më 18 korrik 2019,  rreth orës 22 e 10 minuta, në rrugën ,,Borçe Jovanovski,, në Gostivar, pjestarët e policisë nga Stacioni policor i Gostivarit, e kanë arres*tuar 45-vjeçarin A.S. nga Gostivari, për arsye se i njëjti është sjellë në mënyrë agr*esive dhe i ka fy*er dhe poshtër*uar pjestarët e policisë, të cilët kanë qenë në detyrë.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, kundër tij do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.


Loading...