Ballina Kronika Incident i rëndë në Çellopek të Tetovës, skenë si në filma

Incident i rëndë në Çellopek të Tetovës, skenë si në filma

Dje, 10 korrik 2019, rreth orës 18 e 40 minuta, 25-vjeçari A.I. nga fshati Çellopek i Tetovës ka den*oncuar se në oborrin e shtëpis së tyre, ai dhe motra e tij S.I. (24), janë sul*muar fiz*ikisht dhe kanë pësuar lëndime nga mjeti i mprehtë i përdorur nga 26-vjeçarja K.M. shtetase e Shqipërisë, me të cilën më shumë se dy vjet kanë qenë në lidhje.

E denoncuara K.M. me mjet të mprehtë, gjithashtu është vetlën*duar, kështu që të tre janë dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, ku kanë marrë ndihmën mjeksore.

Më vonë shtetasja e Shqipërisë, është arr*estuar dhe
mbajtur në Stacionin policor Tetovë, për zbardhjen e
plotë të rastit.

VIDEO bonus:
Loading...