Ballina Sociale Historia prekëse e nënës shqiptare (VIDEO)

Historia prekëse e nënës shqiptare (VIDEO)

Fatimja ishte vetëm 23 vjeçe kur u martua me Mustafa Tllarin.

Në vitin 1992 kur ajo ishte në moshën 29 vjeçe mbetet shtat*zënë dhe pas disa analizash të bëra asaj i kishin thënë se do bëhej nënë e dy fëmijëve, pra priste binjakë.

Kur erdhi dita për të lindur ajo shkon në Maternitetin e Durrësit, atje ku i japin në krahë vetëm njërin fëmijë dhe i thonë që ke pasur vetëm një që ia vuri emrin Muhamed.

Mbas një viti vjen në jete djali tjetër i familjes që quhet Elton, i cili sot është 25 vjeç. Para 4 vitesh, pra në vitin 2015, në një aksident Muhamedi vd*es dhe tani asaj i ka mbetur vetëm njëri djalë , Eltoni. /Reporttv

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...