Ballina Shëndeti Harta e puçrrave, treguese e sëmundjeve

Harta e puçrrave, treguese e sëmundjeve

Kur në pasqyrë vëreni një puçërr mos mendoni si ta hiqni atë por, vëreni vendin ekzakt ku është shfaqur dhe konsultohuni me hartën e akneve për të kuptuar se çfarë lajmëron dhe si të ndërhyni për të modifikuar ushqyerjen.

Po, sepse sipas mjekësisë kineze aknet që shfaqen në vende të ndryshme të fytyrës nuk janë gjë tjetër veçse lajmëruese të ndonjë problemi në pjesë të ndryshme të trupit. Për këtë arsye duhet t’i kushtoni vëmendje këtyre sinjaleve, sepse është trupi ai që në një farë mënyrë po tërheq vëmendjen tuaj.

Duke vërejtur hartën e akneve do të kuptoni se puçrrat që shfaqen në pjesën e sipërme të ballit tregojnë për probleme të mundshme të aparatit tretës, por nëse ato shfaqen në pjesën e poshtme të ballit tregon për probleme të mundshme me zemrën dhe që jeni të stresuar.

Puçrra në zonën e veshëve tregojnë për probleme me veshkat, ndërsa kur shfaqen ne zonën rreth syve i përket problemeve me mëlçinë. Nëse është mjekra vendi ku janë shfaqur puçrrat? Beni kujdes me zorrët dhe stomakun.

VIDEO bonus:
Loading...