Ballina Kronika Gostivar, 16-vjeçarja me skuter aksidenton 35-vjeçaren nga Negotina

Gostivar, 16-vjeçarja me skuter aksidenton 35-vjeçaren nga Negotina

Në rrugën ,,Borçe Jovanovski,, në Gostivar, dje më 18 korrik 2019, rreth orës 15 e 30 minuta, 16-vjeçarja nga Gostivari, e cila ka qenë duke drejtuar skuter, ka aksidentuar këmbësoren E.M.(35) nga fshati Negotinë e Pollogut.

Këmbësorja e lënduar E.M. është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar

Pas kryerjes së inspektimit, punohet në përcaktimin e shkakut dhe rethanave të  tjera lidhur me këtë aksident.


Loading...