Ballina Kronika Dy hajdutë nga Gllumova e Shkupit kapen “me presh në dorë” në...

Dy hajdutë nga Gllumova e Shkupit kapen “me presh në dorë” në Tetovë

Po dje rreth orës 21.00, pjestarët e policisë nga Stacioni policor Tetovë, kanë pri*vuar nga liria personat N.S. (28) dhe M.N. (22) të dy nga fshati Gllumovë-Komuna e Sarajit, për arsye se të njëjtit janë kapur duke kryer vepër pen*ale “Vjedhje” në një butik, në një qendrë tregtare në Tetovë, kështu që personi N.S. i ka fy*er dhe në mënyrë agr*esive është sjellë me pjestarët e policisë.

Pas zbardhjes së plotë të rastit, ndaj tyre do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.