Ballina Lajme Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli: BDI ik!

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli: BDI ik!

Fadil Zendeli

Vala e pre*sionit dhe ner*vozizmi i BDI-se qe rezulton nga humbja e perditshme e besimit te qytetarëve filloi te manifestohet permes keq*perdorimit te mekanizmave te pushtetit, vecanarisht permes policise dhe MPB duke u ver*sulur ndaj aktivisteve te Levizjes Besa si parti opozitare, sikur ata te ishin fajtore per humbjen e rruges politike dhe kombetare te BDI-se.

Thirrja ne bisede informative e aktivistit te Levizjes Besa Artan Etemi nga policia e Tetoves, deshmon ner*vozen dhe pasigurine qe ka kapluar strukturat e BDI dhe per kete duke keqperdorur struktura te kontrolluara brenda MPB dhe policise. Me heret ne bisede informative u thirre Kryetari i FR te Levizjes Besa, ne Oher bru*talisht u su*lmua keshilltari i LB, sot nje nga aktivistet me te dalluar te LB, dhe nervoza dhe hutia e tyre do te vazhdoj deri ne zgjedhjet e parakohshme parlamentare, kur shqiptaret perfundimisht do te clirohen nga kjo e keqe qe i ka kapluar ne politiken e tyre.

Levizja Besa qe ne fillim kishte detektuar simptomat e demokracise se rrejshme te partise ne pushtet, dhe apelojme qe kete hidherim dhe zhgenjim politik, BDI ta drejtoje ne drejtim te fajtorit dhe krijuesit te vertete te mashtrimit dhe iluzionit politik, vete BDI. Sa me heret qe qytetaret shqiptare ta kuptojne kete, aq me mire per te gjithe ne, por edhe per ardhmerine dhe perspektiven tone ne kete vend..


VIDEO bonus:
Loading...