Ballina Lajme Banori i Negotinës së Gostivarit ndërron jetë duke bërë gati drutë për...

Banori i Negotinës së Gostivarit ndërron jetë duke bërë gati drutë për dimër

Më datë 7 korrik, rreth orës 11 e 30 minuta, në Stacionin policor Gostivar, është deno*ncuar se në Qendrën Medicinale në Gostivar, kanë pranuar pa shenja jete personin E.A. nga fshati Negotinë.

Sipas denoncimit, i njëjti rreth orës 11.00, në oborrin e shtëpisë deri sa ka qenë duke prerë dru, për një moment nuk është ndjerë mirë dhe ka ndërruar jetë.

Me urdhër të Pro*kurorit Pu*blik, tru*pi i pa*jtë i të nd*jerit është dorëzuar për aut*opsi.