Ballina Argëtim Avionët “fluturojnë mbi kokat” e turistëve në aeroportin grek (VIDEO)

Avionët “fluturojnë mbi kokat” e turistëve në aeroportin grek (VIDEO)

Aeroporti i Skiathos në Greqi është kthyer në një atraksion turistik. Shkak është bërë pista e aeroportit, e cila u jep mundësi njerëzve që të jenë shumë pranë avionëve, të cilët ulen në të

Për këtë arsye, shumë turistë rrezikojnë duke shkuar në zonën ku avionët kalojnë vetëm pak metra mbi kokën e tyre.

E sigurisht, fotot dhe videot në të tilla raste nuk mund të mungojnë…


VIDEO bonus:
Loading...