Ballina Lajme 17 shqiptarë vihen pas hekurave në Itali (VIDEO)

17 shqiptarë vihen pas hekurave në Itali (VIDEO)

Policia italiane ka go-ditur katër ba-nda shqiptare, të cilat aku-zohen për plot 57 gra-bitje. Gjatë aks-ionit policor, kanë rënë në pra-nga 17 anëtarë të këtyre ban-dave, të cilët kishin pla-çkitur 23 banesa në Milano, 17 në Varese, 8 në Como, 4 në Cremona, 3 në Leçe dhe 1 në Brianza e Brescia.

Mediet italiane kanë publikuar pamjet e gra-bitjeve, ndërsa në një rast shqiptarët u janë përgjigjur me zj-arr efe-ktivëve të policisë, të cilët i kishin pikasur dhe iu kishin bërë thirrje të dorë-zoheshin.

Sipas policisë fqinje, të katër ban-dat bashkëpunonin me njëra-tjetrën, ndërsa shqiptarët ishin bërë gati të ktheheshin në atdhe. Gjatë kont-rollit, atyre iu janë gjetur dhe seku-estruar dy pist-oleta, dy makina, radio dhe 2200 euro.


VIDEO bonus:
Loading...