Ballina Kronika Vihet pas hekurave 44-vjeçari nga Tetova, i kthen dorë policisë

Vihet pas hekurave 44-vjeçari nga Tetova, i kthen dorë policisë

Më datë 15 qershor, rreth orës 16 e 10 minuta, pas një denoncimi të mëhershëm në stacionin policor të Tetovës, për dëmtim të banesës në një objekt banimi në rrugën “Blagoj Toska” në Tetovë,
pjestarët e policisë e kanë arrestuar 44-vjeçarin B.A. nga Tetova, të cilin e kanë takuar në korridorin e ndërtesës dhe i ka sul*muar fiz*ikisht pjestarët e policisë

Pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Loading...