Ballina Kronika SKANDAL në Maqedoninë e Veriut: E punësuara në Gjykatë merr ryshfet për...

SKANDAL në Maqedoninë e Veriut: E punësuara në Gjykatë merr ryshfet për ndryshimin e vendimit gjyqësor (VIDEO)

Portali “Dosie.mk” ka publikuar një video skandaloze dhe shkruan se në shihet një e punësuara në Gjyjatën Themelor Shkup duke marrë 6500 euro ryshfet për të ndryshuar vendimin gjyqësor për një të akuzuar për plаçkitjе.

VIDEO bonus:
Loading...