Ballina Opinione Shkëndija, më shumë se një klub!

Shkëndija, më shumë se një klub!

Idriz Ibishi

Ishin vitet e lavdishme, kohërat nga 2008 e këndej kur Shkëndija nga liga e dytë e pastaj vazhdoi në ligën e parë duke bërë historikun, shpalljen Kampion në Maqedonin e Veriut, atëher Maqedoni!

Unë si nënkryetar dhe klubi në veçanti kishim presione të vazhdueshme nga qarqe të ndryshme të forcës politike e më gjërë, pasi e shihnin forcën e Klubit duke u rigritur e duke shkelur çdo kundërshtar dhe duke Frymëzuar e duke Përfaqësuar ngjyrat Kuq e Zi, dikush menjëher u vu në aksion e duke u ndihmuar fatëkeqësisht edhe nga disa “shiptar”!

Kemi patur kërcënime të vazhdueshme, sa që në një ndeshje haptas ata na kërkuan që Ballistët forcën tonë, armatën tonë, mbështetjen tonë të fuqishme, ata të cilët sakrifikuan gjithçka për këtë emër, për këto ngjyra, nga ne kërkuan që Ballistëve mos ju japim shumë hapsira atyre, ti frikësojm ata dhe me një fjalë nga ne kërkuan që Ballistët ti zhdukim nga Shkëndija! E më tregoni ju, trupi pa kokë a mund të qëndroj? Trupi pa zemër a do mund të mbijetonte? Normalisht që jo, andaj as ne nuk pranuam këtë gjë por ju dhamë më shumë hapsira atyre duke valvitur flamurin KUQ e ZI çdoherë e kur të duan ata sa që PADREJTËSISHT u dënuam me 25.000 euro vetëm se BALLISTËT valvuan flamurin Gjigand Kombëtar e duke kënduar Shqip neve na dënuan por nuk na Frikësuan pasi ato na bënë edhe më të fortë!

Nuk na groposët as me “Grobari” me vëllezërit tuaj, por e dërguam Amanetin tonë se SHKËNDIJA është dhe do jetë Krenaria e Shqiptarëve, do luftojë për ngjyrat Kuq e Zi dhe do frymojë Shqip e Jo atë që ju e doni…

Zoti thot; Nuk ta mar Shpirtin pa ta marur Fytyrën!

Ballistët janë dhe do jenë bijë Shqiptarësh e jo si ju të grobarve e partizanve, Ballistët gjithmon do jenë me Shkëndin e Jo si ju marksista-leninista-titista e fashista me vardarin që e ushqeni me parat tona e që nga ne i vjodhët.

VIDEO bonus:
Loading...