Ballina Shëndeti Pasta e përgatitur në shtëpi, ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve dhe eleminimin...

Pasta e përgatitur në shtëpi, ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve dhe eleminimin e aromave të pakëndshme

Higjena e duhur orale ndihmon në parandalimin e problemeve të ndryshme me dhëmbët, sëmundjet e mukozës si dhe parandalimin e aromave të pakëndshme. 

Higjena e duhur orale ndihmon në parandalimin e problemeve të ndryshme me dhëmbët, sëmundjet e mukozës si dhe parandalimin e aromave të pakëndshme të gojës.

Një recetë e thjeshtë do ju ndihmojë të kujdeseni më së miri për higjenën orale. Nga eleminimi i gurëzave, neutralizimi i aromës së keqe, qetësimi i mishrave madje dhe zbardhja e dhëmbëve tuaj.

Për të përgatitur pastën do ju duhet

1 lugë sodë buke

Gjysmë luge kripë

Gjysmë filxhani me ujë të oksigjenuar (gjendet në farmaci)

Përzieni sodën e bukës me kripë dhe me pak ujë të vakur. Masën vendoseninë furçën e dhëmbëve dhe aplikojeni. Pasi të keni shpëlarë gojën, bëni disa herë gargarë me ujin e oksigjenuar.

Kjo pastë mund të përdoret të paktën një herë në ditë.

/Health & Wellness

VIDEO bonus:
Loading...