Ballina Opinione O Tempora, o Sadulla!

O Tempora, o Sadulla!

Bashkim Nuredini

Viti 2002, u lind Agoni, e gjeti Sadullain zv.drejtor i doganave.
Në vitin 2004, Agoni filloi të ec, ndërsa Sadullai u bë ministër i bujqësisë.

2006, Agoni filloi të ndjek çerdhen, Sadullai u bë deputet.
Në vitin 2009, Agoni me sukses vijonte shkollën fillore, ndërsa Sadullai ishte Car i Likovës.

Viti 2016, Agonin e gjeti si gjimnazist, ndërsa Sadullain, ministër i bërllokut.

Në vitin 2019, Sadullai prap u emërua ministër, ndërsa Agoni me shokët e vet të gjimnazit edhe pse me sukses të shkëlqyeshëm, lëshuan vendljindjen dhe ikën në Gjermani “falë” Sadullait dhe shokëve të tij.

VIDEO bonus:
Loading...