Ballina Kronika Ndalohet A.A. nga Gostivari, dorëzohet në Idrizovë

Ndalohet A.A. nga Gostivari, dorëzohet në Idrizovë

Më datë 16 qershor, rreth orës 01.00, pjestarë të policisë nga Stacioni Policor në Gostivar, me urdhër të Gjy*katës Themelore të Gostivarit, është arr*estuar 30-vjeçari A.A. nga Gostivari, i cili duhet të vuaj dë*nimin me bu*rg në afat prej 4 vjetësh.

I njëjti më vonë është transferuar dhe dorëzur në
bur*gun e Idrizovës në Shkup.

VIDEO bonus:
Loading...