Ballina Aktualitet Meta shfuqizon datën e zgjedhjeve lokale, Rama përgjigjet: Ne më 30 qershor...

Meta shfuqizon datën e zgjedhjeve lokale, Rama përgjigjet: Ne më 30 qershor shkojmë në zgjedhje!

Kryeministri Edi Rama e ka cilësuar shfuqizimin e datës së zgjedhjeve nga ana e Presidentit Meta si një ndër makinacionet e shumta të opozitës për të mos lejuar zgjedhjet e qershorit.

Nga Berati, kryeministri ka deklaruar se “ ne do të shkojmë në zgjedhje më 30 qershor” pasi procesi nuk bëhet për partitë apo Presidentin, por për popullin shqiptar.

Më tutje Rama është shprehur se të gjitha këto lëvizje janë bërë për të vënë kushte për reformën në drejtësi

Rama: Ne në 30 qershor do të shkojmë në zgjedhje, pasi ato nuk janë zgjedhje për presidentin dhe partitë politike, por janë zgjedhjet për popullin shqiptar.

E kuptoni se çfarë çorapi duan të bëjnë këta. Këta thonë se kuy vend nuk bëhet dhe se në këtë vend ku në çdo shesh bëhet një përshesh… por në fakt kjo nuk është asgjë tjetër përveçse një përpjekje e dëshpëruar që bëjnë veprime të dëshpëruara dhe që janë të destinuar të humbin në mënyrë të dëshpëruar.

Kjo që sapo ndodhi është vazhdimi i asaj që ka ndodhur edhe me atë dosjen e famshme me të cilën ju rrokanisën kokën, 9,9,9 sikur flisnin për ato numrat e telefonatave rozë. Duke u përpjekur të krijojnë një mjegull, një paqartësi dhe të hedhin të gjithë baltën e mundshme për të shkuar drejt realizimit të këtij plani. Për të vënë kushte ër reformën në drejtësi. I dëgjuat fjalët e kryeprokurores së Krimeve të Rënda dhe atij grushti prokurorësh që dihet botërisht se të kujt janë. Në vend që t’i zbardhnin hetimet, ata i mbyllën, i futën në një kazan dhe i ë vend që t’i zbardhnin hetimet, ata i mbyllën, i futën në një kazan dhe i çuan tek partia. Dhe nga partia u hap kapaku për të krijuar atë konfuzion, jo vetëm për të hedhur balën tek unë por për të dëmtuar Shqipërinë. Ato nuk janë zbulime të gazetës gjermane por zbulim i sekretit hetimor, por ata krijuan idenë që obobo, gjermania zbuloi poshtërsinë e madhe.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...