Ballina Opinione Me këtë shëndetësi, Maqedonia e Veriut nuk e meriton të shkojë as...

Me këtë shëndetësi, Maqedonia e Veriut nuk e meriton të shkojë as në Afrikë, e jo në BE!

Adnan Azizi

Për shkak të udhëzimit jo të duhur nga spitali i Tetovës për në spitalin e Shkupit, 4 orë jemi duke u endur nëpër korridoret e spitalit bashkë me personin i cili është diagnostifikuar me sëmundje kritike për jetë, pa asnjë lloj adrese se ku duhet të referohemi. Për këto 4 orë ne teperaturë 30g duke e shetitur pacientin me karrocë, pasiqë nuk mund të rri në këmbë, endemi nga dera në derë, përshkak se askush nuk kupton për ku e ka rekomandimin, çfarë diagnoze ka dhe ku duhet të shkojë të drejtohet…

Me këtë shëndetësi, Maqedonia e Veriut nuk e meriton të shkojë as në Afrikë, e jo në BE!

Me këtë trajtim jo që pacientëve të sëmurë po ua merrni jetën, por edhe ata të shendoshët që i dergojnë pacientët në spital sëmuren nga ky lloj trajtimi që u bëhet nëpër spitale.

P.S. O doktor Lili, merru me menaxhimin e spitalit Tetoves si duhet se i morret në qafë tetovarët, jo të merresh me gazetarë nëpër polici dhe gjyq, se pse ti kanë nxjerr pasurinë marramendëse dhe të palarat në shesh!
Live nga Klinika Universitare Shkup.