Ballina Lajme Instituti amerikan IRI trajnon Lëvizjen BESA

Instituti amerikan IRI trajnon Lëvizjen BESA

Sot në hapësirat e Lëvizjes BESA në Shkup, instituti Amerikan IRI, ka mbajtur trajnim me përfaqësuesit e departamentëve të Lëvizjes BESA. Temë e këtij trajnimi ishte “Opinioni publik dhe hulumtimet anketuese”, ku përfaqësuesit e departamentëve patën mundësinë të njoftohen më për së afërmi me temat që kanë të bëjnë me hulumtimin e mendimit publik. Në këtë trajnim, është analizuar edhe platforma e Lëvizjes BESA, se çfarë ofron ajo për qytetarët dhe për zgjidhjen e problemeve të qytetarëve.

Lëvizja BESA, edhe në të ardhmen do të vazhdoj bashkëpunimet me institute të huaja, me të vetmin qëllim, për përgatitjen e lidershipit të brendshëm partiak që në të ardhmen do të udhëheqin procese të rëndësishme për vendin.

VIDEO bonus:
Loading...