Ballina Kronika Iku në amshim Selatin Azizi – Tini (VIDEO)

Iku në amshim Selatin Azizi – Tini (VIDEO)

“Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi.”
Sot ndërroi jetë djali axhës tim, Selatini i njohur në mesin tonë si Tini, va*rrimi do të bëhet sot, ora 18:00 në fshatin Trebosh.
Lus Zotin e madherushem që ta bëjë prej banorëve te xhennetit./BekimAzizi

VIDEO bonus:
Loading...