Ballina Lajme Funksionari i BDI-së: Aliu nuk rrënoheshka kollaj!!!

Funksionari i BDI-së: Aliu nuk rrënoheshka kollaj!!!

Funksionari dhe anëtari i lartë i BDI, Ilmi Selami ka dalur me një postim në përkrahje të kreut të BDI, Ali Ahmeti, pas publikimit të disa përgjimeve nga El Cheka.

Ja postimi i tij:

…e nxorët Selën, mandej Billin me Kimin, mandej këto shiptarçiçat e lsdm-së, mandej Fatimen me “shoqet” e veta…
Edhe para tyre kishte plot të tillë…
Tani Sheqerimi – el cheka…

A keni bre hala heronjë për t’i nxjerrë e për ta provuar sepse ky Ali Ahmeti goxha çelik i fortë paska qenë…!!!
Aj mundohuni edhe më tej, provoni mënyrat, ndëroni format, sjellni fytyrat, zgjidhni pajisjet, shihni veglat…bëjani diqysh se

Aliu nuk rrënoheshka kollaj!!!
Pyfff !

Marrë nga Ina

Loading...