Ballina Lajme Maqedonia e Veriut Breshër i madh në Shkup dhe Saraj (VIDEO)

Breshër i madh në Shkup dhe Saraj (VIDEO)

Mot i keq ka kapluar Shkupin dhe rajonin që përfshinë Komuna e Sarajit.

Një bashkëpunëtor i Tetova News ka dërguar pamjet dhe thotë se kokrrat e breshrit ishin të mëdha, kurse kjo gjendje ka qenë nga qarkorja ku ndahet rruga për në Prishtinë e deri në afërsi të Llaskarcës.

VIDEO bonus:
Loading...