Ballina Kronika Bie nga 16 m lartësi, i ngulet hekuri 51 cm në p…...

Bie nga 16 m lartësi, i ngulet hekuri 51 cm në p… (FOTO)

Një punëtor në sektorin e ndërtimit ka përjetuar një tm*err të vërtetë, teksa ra nga 16 metër lartësi dhe u ng*ul mbi një shufër hekuri 20 inç, e cila iu ngul tej për tej në prap*anicën e tij.

Imazhet e tme*rrshme tregojnë dëmtimet që ka marrë ai. Ai mund të shihet i ngulur në hekurin e skelës aty pranë, ndërsa shërbimi i emergjencës punon me kujdes rreth tij.

Për fat të mirë për kolegët e tij vepruan shpejt dhe ai u dërgua në spital ku këto fotografi u shkrepën.

Skaneri me rreze tregon se ai e ka shufrën e hekurit prej 20 inç brenda trupit të tij.

Loading...