Ballina Kronika Aksion i policisë së Grupçinit në aksin Zhelinë-Pallaticë

Aksion i policisë së Grupçinit në aksin Zhelinë-Pallaticë

Më datë 23 qershor 2019, rreth orës 23.00, duke kryer kontroll në trafikun rrugor në rrugën regjionale Zhelinë-Pallaticë, pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë, Njësia
policore-Grupçin, kanë ndaluar veturën “Golf” me targa të Tetovës të cilën e ka drejtuar 19-vjeçari M.Sh. nga fshati Shemshovë.

Gjatë kontrollit të kryer në veturë kanë qëndruar dy persona edhe atë 27-vjeçari A.B. dhe 42-vjeçari Xh.V., të dy nga Republika e Shqipërisë dhe të njëjtit nuk kanë pasur të regulluar qëndrimin e tyre në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Dy personat janë arres”tuar në Njësinë policore Grupçin, prej ku edhe janë dorëzuar në Stacionin policor Tetovë për procedurë të mëtutjeshme.

VIDEO bonus:
Loading...