Ballina Kronika Aksident në Tetovë

Aksident në Tetovë

Në udhëkryqin në mes të Bulevardit “Ilinden” dhe rrugës regjionale Tetovë-Vollkovi, dje (10 qershor) rreth orës 15, ka ndodhur aksident trafiku në të cilën janë përfshirë dy automjete: Xhip “Grande Shiroke” me targa të Kumanovës, të cilën e ka drejtuar 59- vjeçari N.B. nga fsahti Çerkez i Kumanovës dhe
makina “Golf” me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 51-vjeçari A.O. nga Tetova.

Shoferi i lënduar i makinës “Golf” është dërguar
në Spitalin Klinik të Tetovës, ku është mbajtur për
mjekim të mëtutjeshëm.

Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes dhe
punohet në përcaktimin e shkakut dhe rrethanave
tjera të këtij aksidenti.