Ballina Lifestyle Ziadin Sela emocionohet nga kënga kushtuar ngjarjes tmerruese që i ndodhi me...

Ziadin Sela emocionohet nga kënga kushtuar ngjarjes tmerruese që i ndodhi me 27 prill (VIDEO)

Ziadin Sela u emocionua forte me këngën qe dëgjoj ne Kojshia Show kushtuar ngjarjes qe i ndodhi atij me 27 Prill.

Nuk u përmbajt dhe i shtrëngoi fort dorën folkloristëve.

Shikoni momentin: