Ballina Lajme ZBULOHET FSHEHTËSIA MË E MADHE E UJIT: Video që do t`ju lë...

ZBULOHET FSHEHTËSIA MË E MADHE E UJIT: Video që do t`ju lë pa frymë! (VIDEO)

Masaru Emoto, me kërkimet dhe eksperimentet e tij, ka dhënë kontributin më të madh për zbulimin e kësaj fshehtësie

Ndani pak kohë për ta parë këtë video që do t`jua ndryshojë pikëpamjet për botën dhe jetën. Shkëputuni disa çaste nga lundrimi në internet, nga facebooku dhe SMS-të dhe shikojeni me vëmendje.
Shkenca nuk ka arritur të sqarojë vetitë e ujit, për mistikën e tij nuk ka shpjegime.
Çdo fjalë është e tepërt. Ajo që do ta mësoni do t`ju shokojë.
Shikojeni këtë dokumentar fantastik rus për studimet mbi fshehtësitë e ujit. Fshehtësia e ujit më në fund është zbululuar – uji ka aftësi të mbajë mend dhe të bartë informacione. Masaru Emoto ka dhënë kontributin më të madh për ta zbuluar këtë fshehtësi.

Ky dokumentar do t`i ndryshojë pikëpamjet tuaja të deritanishme për jetën, a në veçanti marrëdhëniet tuaja me ujin – 2/3 e trupit të njeriut përbëhet nga uji (mbi 60 përqind)./ tetovanews.info

VIDEO bonus:
Loading...