Ballina Aktualitet Ky është shqiptari i cili u emërua drejtor i Agjencisë së Zbulimit...

Ky është shqiptari i cili u emërua drejtor i Agjencisë së Zbulimit të Maqedonisë Veriore (VIDEO)

Agjenti Erolld Musliu emërohet drejtor i Agjencisë së Zbulimit. Presidenti Stevo Pendarovski ka filluar me formimin e kabinetit presidencial. Musliu në krye të Inteligjencës vjen pas punës disa vjeçare në DSK dhe zbulim. Në këtë agjenci është punësuar nga viti 1995 kur edhe është themeluar, ndërsa së fundi ka qenë i angazhuar si ndihmës drejtor për koordinimin e punëve operative.

VIDEO bonus:
Loading...