Ballina Lajmet kryesore Halil Kastrati sot dhuroi 2 shtëpi dhe një banesë në Maqedoninë e...

Halil Kastrati sot dhuroi 2 shtëpi dhe një banesë në Maqedoninë e Veriut

Halil Kastrati: Sot ne Maqedonin e Veriut 1 banese dhe dy shtepia

Nje banese u dhurua ne Kerçove per familjen 3 anetareshe te Naser Musliu. Nje shtepi u nis ne fshatin Çegran te Gostivarit per familjen 7 anetareshe te Burim Aliu.

Nje shtepi u nis ne Shkup per familjen 2 anetareshe te Bajram Bajrami. Bamires Zoti ju shperblefte e ju gezofte

VIDEO bonus:
Loading...