Ballina Bota Eurovision: Islanda shfaq flamurin e Palestinës në Izrael, shkakton reagime në publik...

Eurovision: Islanda shfaq flamurin e Palestinës në Izrael, shkakton reagime në publik (VIDEO)

Përfaqësuesit e Islandës kanë shkaktuar pakënaqësi në publikun izarelit në Eurovision.

Eurovision 2019 po mbahet në Izrael, vend ky që ka probleme të përhershme politike me Palestinën.

Në një moment, përderisa po lexoheshin votat e Islandës dhe regjia u fokusua te përfaqësuesit e këtij shteti, grupi Hatari, të cilët shfaqën flamurin e Palestinës.

VIDEO bonus:
Loading...