Ballina Lajme Zekiri shpërthen kundër partive shqiptare të koalicionit

Zekiri shpërthen kundër partive shqiptare të koalicionit

Deputeti dhe nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri për televizionin Klan Maqedoni në pyetjen nëse ka pritur më shumë ka partnerët e koalicionit tha se “dikush ka pritur më shumë, unë personalisht jo, duke ditur fuqinë e tyre në terren”.

Ai përmendi se në komunën e Çairit në vitin 2016 LSDM ka pasur mbi 8.000 vota dhe se tani kanë marrë të gjithë së bashku 8.000 vota, njofton Telegrafi Maqedoni.

“E njëjta gjë ndodhi në Saraj ku kemi më pak vota se në vitin 2016. E njëjta ndodhi në Studeniçan dhe mos flasim për komunë e Haraçinës”, tha Zekiri duke shtuar se flasin numrat dhe jo vet ai.
Zekiri shtoi se duhet të takohet çdo qytetar shqiptar pavarësisht cilit subjekt politik i takon, të flasin me to dhe më në fund të fillohet me zgjidhjen e problemeve të qytetarëve.

VIDEO bonus:
Loading...