Ballina Argëtim Sipas shenjave astrologjike, këta janë fëmijët më rrëmujaxhinj

Sipas shenjave astrologjike, këta janë fëmijët më rrëmujaxhinj

Këtyre fëmijëve nuk ju mungon asnjëherë energjia dhe sjellin shpesh rrëmujë nëpër shtëpi.

Akrepi. Fëmijët e kësaj shenje janë të mbushur me energji dhe nuk ju mungojnë aspak idetë për gënjeshtra. Ata nuk kanë aspak frikë se mund të kritikohen dhe vazhdojnë të bëjnë atë që duan.

Dashi. Fëmijët e kësaj shenje nuk ndalen asnjë çast dhe duket sikur nuk ua gjen dot butonin “pusho”. Ata nuk janë frikë nga asgjë dhe kërkojnë vëmendje absolute. Fillimisht i acarojnë prindërit dhe ata që i rrethojnë, por më pas i pranojnë ashtu si janë.

Binjakët. Mjaft kreativë fëmijët e kësaj shenje ecin me emocione. Ata mund të bëjnë shumë gjëra në të njëjtën kohë pa u ndalur aspak. Kur kthehen në shtëpi hapin çdo lodër apo fletore dhe shfrenojnë fantazinë.

Shigjetari. Fëmijët e kësaj shenje janë guximtarë dhe të vendosur. Kur duan të tregojnë se kanë të drejtë ata mund të bëhen edhe kokëfortë. Në shumë raste pasioni i bën të çrregullt.

Ujori. Të pavarur dhe shpikës, këta fëmijë duket se nuk kanë nevojë për prindërit pranë për t’ia dalë në çdo situatë. Kur i kërkon të bëjë diçka që ata nuk e pëlqejnë nuk e bëjnë sikur edhe t’i detyrosh. Edhe në shkollë janë të pavarur dhe nuk e dëgjojnë shumë mësuesin.

VIDEO bonus:
Loading...