Ballina Kronika “Shtëpia e tmerrit”, prindërit rrezikojnë deri në 25 vjet burg

“Shtëpia e tmerrit”, prindërit rrezikojnë deri në 25 vjet burg

David dhe Louise Turpin, bashkëshortët amerikanë që u arrestuan dhe u përpoqën të kishin lidhur me zinxhirë dhe detyruan 13 fëmijë të jetonin në kafaze për vite me radhë, rrezikojnë deri në 25 vjet burg.

Të ndarë në një “shtëpi të tmerrshme” të vërtetë në Kaliforni, të vegjlit shpesh nuk merrnin ushqim dhe nuk kishin shanse për të luajtur. Për të zbuluar detajet e historisë së tmerrshme ishte një 12 vjeçare, e cila arriti të shpëtojë.

Vajza e vogël që kishte ikur nga ferri kishte thirrur menjëherë 911, numri amerikan i urgjencës: përmbajtja e asaj telefonate u përhap gjatë gjykimit.

“Unë jetoj në një familje prej 15 personash dhe prindërit e mi janë të dhunshëm”, tha vajza. “Ata më kanë abuzuar dhe dy nga motrat e mia janë të lidhura me zinxhirë, kurrë nuk kam dalë,” shtoi ajo, duke theksuar se nuk mund të tregonte nëse ndonjë nga vëllezërit e saj kishte nevojë për kujdes mjekësor.

“Ndonjëherë zgjohesha dhe nuk mund të marr frymë aq sa shtëpia është e pistë”. Për ata që e pyetën kur ajo kishte bërë dushin e fundit, u përgjigj: “Nuk e di, pothuajse një vit më parë”.

VIDEO bonus:
Loading...