Ballina Argëtim Lopa kërkon azil

Lopa kërkon azil

Nga Dritan Kaba

Edhe lopët duan të ikin! Numri i deleve është përgjysmuar. Sipërfaqet e pambjella janë shtuar.

Ndërsa ka filluar marrja e serave me qera, por jo për zarzavate, por për të mbjellë atë bimen që ka për zemër Rilindja. Në fillim të qershorit mbaron korrja. Në fund të qershorit fillon fushata nga ajri që do nxjerrë se 99.99% e sipërfaqes është asgjesuar, kurse eksporti i drogës nuk do të ndalet.

Në këtë vend bën hajër vetëm po të merresh me drogë, jo të punosh ndershëm.

Nga protesta sot në Lushnje nga fermerët dhe blegtorët që janë lënë në mëshirë të fatit nga kjo qeveri, që kujdeset vetëm për oligarkët!

VIDEO bonus:
Loading...