Ballina Shëndeti I dhanë vetëm disa muaj jetë, i mituri fiton betejën me tumorin...

I dhanë vetëm disa muaj jetë, i mituri fiton betejën me tumorin në tru pas 5 vjetësh

Një djalë i diagnostikuar me kancer në tru ka arritur të mposhtë sëmundjen e rëndë pas një beteje 5- vjeçare. Daniel Morton ishte vetëm 10 vjeç kur doktorët e diagnostikuan me tumor në tru dhe mjekët i thanë se do të kishte maksimumi 18 muaj jete.

I mituri iu nënshtrua në atë kohë një operacioni të rëndë gjatë të cilit doktorët i hoqën një pjesë të madhe të tumorit në tru, por përsëri nuk i dhanë asnjë shpresë për jetë.

Kjo nuk e dorëzoi djaloshin që vazhdoi me ngulm terapitë duke u bërë pjesë e një programi për metoda të reja kundër tumorit në tru. Edhe pse i lodhur dhe i rënduar nga kimioterapitë e shumta nuk reshti kurrë se luftuari.

Pas shumë muajsh doktorët kuptuan që truri i tij filloi të stabilizohej. Sot ai është 100% i kuruar.

Loading...