Ballina Lajme Kosovë Gazetari Syla: Diaspora shqiptare është primitive, janë pasardhësit e analfabetave (VIDEO)

Gazetari Syla: Diaspora shqiptare është primitive, janë pasardhësit e analfabetave (VIDEO)

Në një debat në rubikon ku debatohej tema për diasporën, gazetari Valon Syla e quajti diasporen primitive dhe janë pasardhësit e analfabetave.

Sipas gazetarit Valon Syla diaspora ka ende të menduarit e viteve 90.