Ballina Argëtim Super-dyshja Nush dhe Ana Kabashi vijnë me “Kqyre ti” (VIDEO)

Super-dyshja Nush dhe Ana Kabashi vijnë me “Kqyre ti” (VIDEO)

“Kqyre Ti” është kënga më e re e cila këndohet nga Nush dhe Ana Kabashi. Kënga ka gërshëtim melosin popullor me modernen.