Ballina Lajme Sërish zjarr në Strugë (VIDEO)

Sërish zjarr në Strugë (VIDEO)

Sonte përsëri ka shpërthyer zjarr në Strugë në drejtim të fshatit Kalishtë. Por sipas deklaratave të qytetarëve, ky zjarr nuk përfshin pjesën e kallameve, por pjesën e fushave private. Reaguan aktivistët e organizatës “Ohri SOS”, të cilët kërkojnë përgjegjësi nga institucionet dhe paralajmërojnë radikalizmin e masave kundër pasivitetit të institucioneve përgjegjëse.

VIDEO bonus:
Loading...