Ballina Lajme Kosovë Publikohet fotografia e këngëtares shqiptare e alivanosur në Bllacë në vitin 1999!

Publikohet fotografia e këngëtares shqiptare e alivanosur në Bllacë në vitin 1999!

Ditën e djeshme u shënua 20 vjetori i nisjes së bombardimeve të forcave aleate të NATO-s ndaj bazave ushtarake serbe.

Fushata 72 ditore u shoqërua me mas.akra, dëbim dhe per.sekut.im të popullsisë civile shqiptare e cila u detyrua të mësyjë Bllacën në tentim për të ikur nga barbarizmi serb.

E duket se në konvojet e refugjatëve ka qenë edhe këngëtarja Fjolla Morina.

Faqe në Facebook kanë publikuar fotografi të Fjollës e alivanosur në Bllacë pas pesë ditëve të qëndrimit.

Momenti është kapur nga fotoreporterët në një foto ikonike që ilustron më së miri vuajtjet e popullatës civile.

Pranë këngëtares vërehet nëna e saj, e shqetësuar për gjendjen shëndetësore të Fjollës.

Loading...