Ballina Sociale Halil Kastrati: Nënë e bijë nga Shkupi bëhen me banesë të re...

Halil Kastrati: Nënë e bijë nga Shkupi bëhen me banesë të re (VIDEO)

Surprize e madhe

E gezofshi banesen e re

Historia e tyre me te shti ne dhe per se gjalli

Nene e bije nga Shkupi behen me banese te re

Para dy vite kete nene e gjetem mbi nje Ure ne Shkup duke kerkuar lemoshe , ne ate kohe e strehuam ne nje banese me qira

Tani nene Fikrete Bajrami me vajzen e saj e kane banesen e tyre te re

Donator eshte vetem nje person dhe ai eshte Jeton Krivanjeva nga Shkupi i cili e dhuroj nje banese tek shoqata jone dhe ne ja dhuruam kesaj nene dhe vajzes se saj

Jetonin dhe bamiresit Zoti kurr mos i humbte
Nene Fikretja me bijen e saj banesen e gezofshin

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...