Ballina Lajme Shqipëri Gruaja që po bën kërdinë në xhamitë e Tiranës (VIDEO)

Gruaja që po bën kërdinë në xhamitë e Tiranës (VIDEO)

Njoftim i rëndësishëm nga Xhamitë e Tiranës!

Gruaja në video po bën kërdinë në Xhamiat e Tiranës duke vjedhur arkat e lekëve që qytetarët hedhin për bamirësi. Siç duket dhe nga video është profesioniste i hap drynat me mjete rrethanore.

Në këtë video nuk është kurrsesi për qëllim poshtërimi i personit apo kujtdo që bën vepra të tilla të pa hijshme. Feja na mëson tia mbulojmë njerëzve të metat, dhe pasi të kemi përdorur të gjitha mënyrat efikase si këshillimi etj dhe personi nuk heq dorë, nuk mbetet mënyrë tjetër vetëmse të bëhet publike.

Shpërndajeni sa më shumë ndoshta i shkon njoftimi dhe heq dorë nga kjo vepër e shëmtuar!

Loading...