Ballina Lajme Kosovë Gërlicë, banorët ankohen për deponinë ilegale (VIDEO)

Gërlicë, banorët ankohen për deponinë ilegale (VIDEO)

Banorët e Gërlicës së Ferizajt po ankohen për një deponi ilegale të mbeturinave. Fajin ata e hedhin tek qytetarët e papërgjegjshëm dhe komuna.

Zyrtarët e kësaj të fundit premtojnë se do të intervenojnë prapë për largimin e bërllokut, edhe pse thonë se këtë e kishin bërë edhe më herët.

Kronikë e zgjeruar nga Arbreshë Uka.

 

VIDEO bonus:
Loading...