Ballina Argëtim Video virale: Një pastrim ndryshe i makinës nga bora

Video virale: Një pastrim ndryshe i makinës nga bora

Pastrimi i makinës nga dëbora mund të jetë një punë e lodhshme, por një baba nga Ohio (SHBA) nuk e sheh të tillë.

Kjo sepse ka zgjedhur një mënyrë argëtuese për ta bërë si process: duke vënë në punë shtatin e fëmijës.

Kjo ka qenë që dhe makina të pastrohet, edhe fëmija të gëzohet.

Videoja e bërë virale na tregon se përballë një punë, është lloji i zgjdhjes “se si”, ajo që na e bën të lodhshme apo relaksuese.

Loading...