Ballina Lajme Sopoti merr fund, 1,2 milionë euro brenda 15 ditëve në kontot e...

Sopoti merr fund, 1,2 milionë euro brenda 15 ditëve në kontot e sopotasve

Nga seanca e djeshme gjyqësore edhe zyrtarisht hyn në fuqi marrëveshja mes Avokatit të Shtetit dhe Qeverisë për dëmshpërblimin e ish të dënuarve në rastin Sopoti.

Në Gjykatë Civile sot u vulos marrëveshja për dëmshpërblimin e tyre duke mbyllur kështu procesin gjyqësor të sopotasve me shtetin.

Qeveria në një afat prej 15 ditëve detyrohet që shumën e dëmshpërblimit prej plotë 1,2 milionë euro t’i transferojë në xhirollogaritë e ish të dënuarve për këtë rast.

VIDEO bonus:
Loading...