Ballina Suplement Reportazhe Njihuni me Gani Imerin që kujdeset për 300 krerë drerë e drenusha...

Njihuni me Gani Imerin që kujdeset për 300 krerë drerë e drenusha (VIDEO)

Ju sjellim rrëfimin e Gani Imerit nga fshati Dumnicë e Vushtrrisë, i cili mban mbi 300 krerë drerë. Ai na tregon se si lindi ideja që këta drerë ti sjellë në këtë fshat dhe sa është e vështirë për tu kujdesur për ta. Tashmë parku i këtyre drerëve është kthyer në atraksion të Dumnicës.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...