Ballina Suplement Dossier Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?! (VIDEO)

Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?! (VIDEO)

Kush i dekonspiroi nga Shqiperia shume nga luftetaret e pare te UÇK ? Si u firmos marrveshja ne vitin 1991 ? A ka dore Sherbimi Sekret Shqiptar ne listat e zoteruara nga UDB ne 1993 ? Perse u arrestua Zahir Pajaziti dhe shume figura te tjera ? Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?! Ndiqni te plote videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...